Место каде се среќаваат истокот и западот

: 00 389 79 329 300
1111111111

ПОИНАКОВ ПОГЛЕД КОН ЕДЕН ДОМ

ПОД НАЈУБАВОТО ЅВЕЗДЕНОТО НЕБО

Добредојде почитуван посетителу, на интернет страната на твојата идна дестинација за откривање. Место под сонцето со едноставен дофат на твојата интимна фантазија и имагинација...

ВО ПРЕГРАТКИТЕ И ЉУБОВТА НА

ПРЕСВЕТАТА МАЈКА...

Сон кој останал јаве на сите оние кои посакале да го живеат... Покрај вечните огништа на своите татковци.

СО ГРАДИТЕЛСКА ЕКСПАНЗИЈА НА

ДУХОТ, УМОТ И ТЕЛОТО

Од дамнина до ден денешен, во секојдневна потрага по тајната на вечноста...

ДЕЛЧЕВО И НЕГОВАТА НАЈУБАВА СТРАНА...

ВИСТИНСКАТА!

Важен крстопат меѓу истокот и западот, центар на Балканскиот полуостров во срцето на еден од најчистите еколошки региони... Пијанец...

ПАТ КОН УТРОБАТА

НА МАЈКАТА -ЗЕМЈА

Во потрага на сопствениот идентитет за добронамерникот пак да се врати, да приседне, да почине. Со насмевка од срце, топлина од душа....

ДОМОТ НА КОПАЧКАТА

ОД ПАМТИВЕК ЗА НАВЕК

Каде бисерот на пијанечкиoт фолклор и духот на македонскиот народ го живее врвот во светската фолкористика. Игрите, песните и приказните овде се живеат и доживуваат, не се раскажуваат...

ОНАМУ КАДЕ УБАВИНАТА ИМА СВОИ

ГОРДОСТ И СЕЌАВАЊЕ

...И духот на момата Илина кој стои скаменет за век и веков, со ронка надеж за ново раѓење на иднината на секој од нас...

ЗА СЕЧИЈ ЉУБОПИТЕН ПОГЛЕД

СОВРШЕН ПОДАРОК

Бескрајно море од убавина, распрснато на милион бранови

ВО ЕДИНСТВО СО ЗНАЕЊЕТО И МУДРОСТА

НА ГЕНЕРАЦИИТЕ ПРЕД НАС

За душата на народот во сеќавање за првото писмо, пренесено по светот, родено во бистрината и свежината на овие грамадни плеќи...

Добродојдовте на нашата

специјализирана интернет страница
за презентација и промоција на Делчево

Делчево од памтивек е територија богата со културна традиција, карактеристична само за нашиот народ. Големиот број на културни настани кои се одржуваат во Делчево (некогашното Царево село) и речиси во секое село, се сведоштво за богатиот дух и традиција на овие простори.

Големиот број на културно-историски знаменитости кои се надополнети со величествените природни убавини кои ги крие во себе нашата општина отсекогаш претставувале погодна почва за создавање на богатиот народен дух и традиција.

Многу значајни личности се родиле и израснале покрај реката Брегалница. Луѓе поединци кои нешто значат во севкупниот општествен живот во Македонија но и пошироко во светот. Оваа интернет страница е нивна, но, и на сите Вас….

ПРЕВЗЕМИ ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ “ДЕСТИНАЦИЈА ДЕЛЧЕВО

НАША ГАЛЕРИЈА

Затоа нурнете се во морето од волшепства кои ја красат Дестинација Делчево.

Прочитај повеќе

Home Security

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Banking Security

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Office Security

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Team Security

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
360 CCTV Secure

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Shoping & Retails

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Hospitality

Quisque posure efficitur hendrerit

View More
Computer Security

Quisque posure efficitur hendrerit

View More

Call Now For

Консултации и бесплатна поддршка за клиент

00 389 79 329 300
Dilum Dolor

Blog & News

Aliquam erat volutpat. Quisque posuere elit ut efficitur hendrerit. Vestibulum aliquet enim ac eros mattis facilisis. Donec ultrices, diam sed efficitur semper, diam lectus malesuada nisl, eget congue nisl.

06/06/2023

Стојан Орлев за Гоце Делчев по неговата смрт

“Голем човек беше. Умен. Малу зборуваше, ама сечеше као нож. Имаше нешто силно ве него, нешто…

21/04/2023

Твоја наредна дестинација… Дестинација Делчево….

Интернет порталот “Дестинација Делчево” е плод на повеќегодишна желба за претставување на една од најубавите општина…

16/04/2023

Импресум

Информативно-едукативен интернет портал и портал за промоција, маркетинг и туризам Дестинација Делчево Сопственик: Друштво за…

View More

Why Choose Us

Dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.mus eu pharetraex. Etiam eget diam ligut anteivamus feugiat.

  • 01 Aliquam erat volutpat
  • 02 Quisque posuere elit
  • 03 Efficitur hendrerit Vestibulum
  • 04 Sliquet enim ac eros mattis
  • 05 Tiam sed efficitur semper

Send Request

Consectetur adipiscing elit.mus eu pharetra extiam eget diam ligut anteivamus feugiat.

    [contact-form-7 id=”69″ title=”Send Request”]

350

+
Happy Clients

21

Year Of Experience

45

Professional

Dilum Dolor

Our Team

Aliquam erat volutpat. Quisque posuere elit ut efficitur hendrerit. Vestibulum aliquet enim ac eros mattis facilisis. Donec ultrices, diam sed efficitur semper, diam lectus malesuada nisl, eget congue nisl.

There are not found our team members

Testimonials

Our Client Says

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.mus eu pharetra ex. Etiam eget diam ligut anteivamus feugiat.

Dilum Dolor

Gallery

Are you looking for someone to help?

Let us help you! Call Now : (1)2345-2345-54

info@youremailid.com Mon – Fri 09:00-17:00

Клиенти, партнери и поддржувачи

Доверба која расте

Придружете се на големото семејство на наши соработници