Кирчо Анастасов
Позиција:
Сопственик на интернет сајтот
Адреса:
Делчево
Брегалнички регион
2320
Република Македонија
Испрати е-порака
(по желба)

Наши пријатели

        БЛОГЕР                                 WEB ДИЗАЈНЕР                       ГРАЃАНСКИ АКТИВИСТ                       ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР

                                              ЦЕЛОСНА ПРОШИРЕНА БИОГРАФИЈА                                                                                 ПОРТФОЛИО

                                                                                                                                           ВИДЕО КАНАЛ                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                                         ГАЛЕРИЈА

                                                                          ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР                                                                 ФОТОГРАФ                                                 ВИДЕО ПРОДУЦЕНТ              

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна