Импресум

 

qrcode reevolucioner

КИРЧО АНАСТАСОВ

Сопственик на домен, дизајнер, програмер, развој и авторство на концепт, уредник, фотограф, автор на текстови, маркетинг промотор
facebook round 1 twitter round logo 1 pinterest logo 1 google plus pages logo 1 youtube logo 1 Blogger logo 1

  
 

 

 


 

 

ВАЛЕРИ СПАСЕВСКИ

Краток опис за мене: Кога се почне нешто очекувам и да се заврши најпрофесионално и најодговорно оти поинаку која би била смислата. Лично мото: "Секогаш може да се даде личен придонес во однос на работата која ја работите" Работно искуство: -Спикер Радио Пинк 2001-200;, -Спикер Радио Зора 2008-2009; -Д1 ТВ 2009-2015; -Mоментално вработен во Канал Плус ТВ од 2015 Интересни факти за мене: Квизоман, учесник во повеќе квизови меѓу кои и „Милионер“
facebook round 1 twitter round logo 1 google plus pages logo 1
  
Valeri02 

 

ЛИДИЈА ДАМЈАНОВА

Се тркам, се борам со времето, работам, читам, учам.... Човек кој сака да се дружи, да учи постојано нешто ново, да им помага на другите и да даде свој придонес онаму каде може. Сакам со моето лично залагање и пример да придонесам кон збогатување на содржината на овој интернет портал посветен на Делчево и регионот. Истовремено сакам да слушнам мислења од моите читатели на овие скромни рецензии на прочитаните книги. Заедно да полемизираме за убави теми од нашето секојдневие. Сакам да го живеам животот!
facebook round 1
  
lidija 

 

ВАСИЛ МАНЕВСКИ

Легенда на пијанечкото новинарство. Долгогодишен новинар на весникот Нова Македонија, дописник од Пијанец за Македонската информативна агенција, автор на голем број трудови со роднокрајна тематика.
facebook round 1
  
Vasil manevski01 

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна