ИЗБЕРИ НАСТАН ЗА ПОСЕТА ОД БОГАТАТА КУЛТУРНА РИЗНИЦА НА НАСТАНИ ВО ДЕЛЧЕВО

ОПШТО ЗА НАСТАНОТ

Термин: 08-ми август.

Локација: Врв на планината Голак (Чавка 1536 mNvкај црквата Св.Пантелејмон.

Организатор: НУЦК "Никола Јонков Вапцаров" Делчево

ГАЛЕРИИ

 

ИЗБЕРИ НАСТАН ЗА ПОСЕТА ОД БОГАТАТА КУЛТУРНА РИЗНИЦА НА НАСТАНИ ВО ДЕЛЧЕВО

loading...

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна