ИЗБЕРИ НАСТАН ЗА ПОСЕТА ОД БОГАТАТА КУЛТУРНА РИЗНИЦА НА НАСТАНИ ВО ДЕЛЧЕВО

Термин: 02-ми август.

Локација: Споменик на Гоце Делчев во центар на Делчево, Споменик на паднати борци од НОВ, мултинаменско спортско игралиште во с. Ѕвегор, манастир “Св.Илија” во с.Ѕвегор.

Организатор: Општина Делчево, Месна заедница на село Ѕвегор

 

ИЗБЕРИ НАСТАН ЗА ПОСЕТА ОД БОГАТАТА КУЛТУРНА РИЗНИЦА НА НАСТАНИ ВО ДЕЛЧЕВО

loading...

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна