Сума:

Public local library "Ilinden" DelcevoНародната библиотека "Илинден" е формирана во 1954 година со одлука на Собранието на Општина Делчево. Таа во почетокот дејствува како самостојна народна библиотека "Изгрев" се до 1963 година, кога е интегрирана со Домот на културата "Илинден" од Делчево. 

loading...


Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна