Сума:
loading...

Бидејќи како Македонци "не можеме да живееме" без политика, денешната Балканска афоризница ја посветуваме на таа темa.

Не дека нешто подобро се живее и со политика, но барем како "борбени" патриоти остануваме доследни на каузата...

Политика-драги дами и господа...


tolevskiv

Живееме подолго од другите народи. Затоа и нашите маки се поголеми.

Васил Толевски


cotrica

Ако секој си го добие според заслугите, затворите би биле преполни.

Александар Чотриќ


karadaki

Сите политичари имаат алиби. Велат дека цел живот  биле со народот.

Иван Карадак.


otasevic gjorgje

Нашето село доби факултет, а очекуваме наскоро да ни воведат и струја.

Ѓорѓе Оташевиќ


siljanovski ljupcho

Диктаторот е мртов но кој смее тоа да му го соопшти?

Љупчо Силјановски


nestorovicninush

Наша омилена политичка игра: кој прв ќе престане да лаже, тој е будала.

Нинус Несторовиќ


dolinskiv

Човечки е да се греши, македонски од тоа да се прави политичка кариера.

Витомир Долински


gjergovikjrade

Државата ќе го преживее сето ова. За народот се сомневам.

Раде Ѓерговиќ


gjorgjijoskim

Ќе мора мајмуните да ја повторат еволуцијата. Не остана човек на земјава.

Миле Ѓорѓијоски


markoviczheljko

Живееме во нехигиенски населби. Ни го зедоа и црното под ноктите.

Жељко Марковиќ


За авторот на оваа статија:
The Crator
Author: The CratorWebsite: http://www.reevolucioner.blogspot.comEmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Сопственик на домен, дизајнер, програмер, развој и авторство на концепт, уредник, фотограф, автор на текстови, едитор, маркетинг промотор
Краток опис:
Катализатор за успешна реакција на котелот наречен современие.
Други најнови статии од авторот:

Уметност и култура

Наши пријатели

loading...
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна