Сума:
loading...

Кај нас на Балканот се чини покрај глупоста и универзумот трета бесконечна работа е политиката. 

Некој некогаш рекол: "Не роди ме мајко и фрли ме на буниште. Зошто политичар може да ти станам!". 

Почитувани наши читателки и уште попочитувани читатели... Или беше обратно...? Впрочем како и многу обратни работи во нашето Балканско (читај "карпесто") секојдневие.

cotrica

Тој криминалец е повеќекратен повратник. Во парламентот.

Александар Чотриќ


tolevskiv

Подготвени сме за трета светска војна. Имаме и бело знаме.

Васил Толевски


nikolicj

Претходната власт за десет години не донесе до дното.

Новата секој ден докажува дека може побрзо.

Јово Николиќ


dolinskiv

Не е мудро да се зборува додека се јаде. Сигурно е озвучен контејнерот.

Витомир Долински


otasevic gjorgje

Платив со глава. Благодарение на попустот ми го вратија едното уво и три заби.

Ѓорѓе Оташевиќ


karadaki

Полицијата ги чува само ситните криминалци. Крупните си имаат своја гарда.

Иван Карадак


gjergovikjrade

Во Балканската кафеана порачаното убиство побрзо стигнува од порачаната скара.

Раде Ѓерговиќ


siljanovski ljupcho

Тие просто гинат на работното место. Никаде не можеш да ги најдеш.

Љупчо Силјановски


gjorgjijoskim

За разлика од политичарите јас не смеам да јадам гомна. Немам имунитет.

Миле Ѓорѓијоски


vlahovic vladislav

Не се плашите од природна смрт. На Балканот тоа е ретка појава.

Владислав Влаховиќ

За авторот на оваа статија:
The Crator
Author: The CratorWebsite: http://www.reevolucioner.blogspot.comEmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Сопственик на домен, дизајнер, програмер, развој и авторство на концепт, уредник, фотограф, автор на текстови, едитор, маркетинг промотор
Краток опис:
Катализатор за успешна реакција на котелот наречен современие.
Други најнови статии од авторот:

Уметност и култура

Наши пријатели

loading...
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна