Сума:
loading...

 

Со Одлука Бр.07-560 на Советот на Општина Делчево донесена на 03.09.1998 година по втор пат Гоце Делчев стана составен дел на вториот Грб и Знамето на Општина Делчево.
Идејното решение за Грб и Знаме на општина Делчево под шифра "Топ 10" е избрано по пат на конкурс а автор е архитектот Ванчо Георгиевски.

За авторот на оваа статија:
The Crator
Author: The CratorWebsite: http://www.reevolucioner.blogspot.comEmail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Сопственик на домен, дизајнер, програмер, развој и авторство на концепт, уредник, фотограф, автор на текстови, едитор, маркетинг промотор
Краток опис:
Катализатор за успешна реакција на котелот наречен современие.
Други најнови статии од авторот:

Наши пријатели

loading...

Помалку познати факти

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна