ВАСИЛ МАНЕВСКИ

Легенда на пијанечкото новинарство. Долгогодишен новинар на весникот Нова Македонија, дописник од Пијанец за Македонската информативна агенција, автор на голем број трудови со роднокрајна тематика.
facebook round 1
  
Vasil manevski01 

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна