ЛИДИЈА ДАМЈАНОВА

Се тркам, се борам со времето, работам, читам, учам.... Човек кој сака да се дружи, да учи постојано нешто ново, да им помага на другите и да даде свој придонес онаму каде може. Сакам со моето лично залагање и пример да придонесам кон збогатување на содржината на овој интернет портал посветен на Делчево и регионот. Истовремено сакам да слушнам мислења од моите читатели на овие скромни рецензии на прочитаните книги. Заедно да полемизираме за убави теми од нашето секојдневие. Сакам да го живеам животот!
facebook round 1
  
lidija 

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна