ВАЛЕРИ СПАСЕВСКИ

Краток опис за мене: Кога се почне нешто очекувам и да се заврши најпрофесионално и најодговорно оти поинаку која би била смислата. Лично мото: "Секогаш може да се даде личен придонес во однос на работата која ја работите" Работно искуство: -Спикер Радио Пинк 2001-200;, -Спикер Радио Зора 2008-2009; -Д1 ТВ 2009-2015; -Mоментално вработен во Канал Плус ТВ од 2015 Интересни факти за мене: Квизоман, учесник во повеќе квизови меѓу кои и „Милионер“
facebook round 1 twitter round logo 1 google plus pages logo 1
  
Valeri02 

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна