Импресум

Информативно-едукативен интернет портал и портал за промоција, маркетинг и туризам
Дестинација Делчево [www.destinationdelcevo.mk]

Сопственик:

Друштво за произвотство, трговија и услуги

АНАСТАСОВ ЛИМИТЕД ДООЕЛ Град Делчево
Ул. [Маршал Тито]  бр.[ 79 ]
2320 Делчево
Република Македонија

Телефон: 00 389 (0)79 329 300

Поштенско сандаче: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Контакт

Полињата означени со ѕвездичка * се задолжителни

 

КИРЧО АНАСТАСОВ

 facebook round 1 like 1  twitter round logo 1 pinterest logo 1  youtube logo 1  Blogger logo 1
 Основач, дизајнер, програмер, развој и авторство на концепт, уредник, фотограф, автор на текстови, маркетинг промотор

 

ВАСИЛ МАНЕВСКИ

facebook round 1

Легенда на пијанечкото новинарство. Долгогодишен новинар на весникот Нова Македонија, дописник од Пијанец за Македонската информативна агенција, автор на голем број трудови со роднокрајна тематика.

Наши пријатели

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна