Со нокаут за само 100 секунди Македонскиот воин Даниел Стефановски стана светски шампион во К1 Супер комбат борбите.

 

loading...

Тој во борбата за светската титула го совлада Аделин Михала од Романија, по серија на удари преку гардот на противникот, поентирајќи со за него препознатливиот удар со колено. По ова на противникот му преостануваше само да падне во рингот и да го дочека крајот на одбројувањето на судијата.

Погледнете на сл. видео како тоа изгледа кога Македонски воин напаѓа:

loading...