Над 500 учесници претежно од Делчево ја истрчаа втората улична градска трка „Трчај право за срце здраво“, трка која по повод патроните на град Делчево „Св.Кирил и Методиј“ ја организираше здружението на граѓани „Драм Ас“ со поддршка на општина Делчево, а како иницијатива на асоцијацијата “Рефрама“ од Швајцарија.

Најчитано: Флеш- Спорт

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна