Летната сцена во градскиот парк во Делчево во среда 07.06.2017 година беше епицентар на едно раскошен и блескав културен настан кој подолго време ќе се памети од делчевчани.

КУД „Гоце Делчев“ го распиша конкурсот за избор на брачен пар кој ќе биде носител на 11 издание на манифестацијата Пијанечко-малешевска свадба. Меѓу главните услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите и годинава е еден од младоженците да потекнува од Пијанечко-малешевскиот регион.

Најчитано: Флеш- Спорт

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна