Оваа статија е наменета за подобрување на работата на институциите надлежни за решавање на поедини проблеми во општина Делчево.

 

loading...

Почнуваме со кратерите кои ги има во асфалтот на раскрсницата на улица Македонска со Булевар Македонија кај зградата на Агенцијата за вработување на Р. Македонија во Делчево.

Се надеваме дека оваа наша реакција многу бргу ќе допре до вистинското место и овој проблем ќе биде решен во најкус можен рок.

Пораката е упатена не двојазично, туку тројазично, во духот на "европските" вредности кои само што не пристигнале во Делчево.

Однапред се извинуваме на лингвистичките грешки доколку се направени на графичката монтажа во продолжение.

loading...

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна