Оваа фото монтажа превземена од Твитер многу наликува на хипокризијата која е присутна во Македонија веќе подолг временски период.

loading...

Период во кој "не се знае кој пие-кој плаќа", како што би рекол нашиот народ. Иако е здрава и полезна за градење на вистинска демократија во државата, овој вид на народната сатира која е присутна и на социјалните мрежи сепак, за вистински промени на подобро се потребни особено голем труд и работа на сите општествени чинители во државата.

Од друга страна пак овој духовит начин е индикатор дека работите не се препуштени сами на себе, а во нашето општество има поединци кои се подготвени да превземат и вакви чекори на обезличување на актуелните штетни политички трендови наметнати врз нашиот народ.

На кого вам ви личи овој лик?

loading...

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна