Сума:

Актуелната политичка ситуација во Македонија опишана со една карикатура:

Автор на карикатурата е познатиот и признат српски карикатурист Саша Димитријевиќ од Ниш.

loading...

 

Најчитано: Флеш- Политика

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?

 


 

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна