Светки познатиот карикатурист Миро на најубав начин ја доловува актуелната состојба на односи помеѓу народот и политичките елити во државата. 

Секогаш актуелен и секогаш на врвот на задачата.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна