Во моментот во Валандово се одржува 16-тиот Вонреден конгрес на најголемата опозициона партија во Македонија.

На Конгресот на ВМРО-ДПМНЕ покрај повеќето точки на Дневниот ред се очекува да биде изберен и новиот Претседател на партијата. Како единствен кандидат кој има поднесено валидна кандидатура е досегашниот генерален секретар Христијан Мицкоски

Следете го преносот во живо:

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна