Американците побараа предлози за надминување на кризата со загадувањето на воздухот во Македонија а русите им одговорија.

На официјалниот твитер профил на американската амбасада во Скопје беше поставено прашање за идеи за надминување на кризата со загадувањето на воздухот:

На тоа експресно одговорија од официјалниот профил на твитер на амбасадата на Руската федерација во Скопје:

И прашањето и одговорот си имаат своја убавина, за чие што значење оставаме на нашите читатели да си изградат сопствено мислење и впечаток

 

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна