Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на фејсбук излезе со свој став во однос на лошите економски трендови во кои е впуштена државата под контрола на Зоран Заев и актуелната Влада на Република Македонија, за што и побара одговорност од министрите од економските ресори.

Прочитајте ја целата изјава во продолжение:

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна