Во својот последен коментар на својата фејсбук страна професорот Љубомир Цуцуловски од Филоизофскиот факултет во Скопје изнесе еден саркастично "непристоен предлог" за името на нашата држава.

Имено  професорот Цуцуловски налага државата да се нарекува Република Ништо.

Прочитајте го неговиот коментар во продолжение целосно превземен од неговата фејсбук страна.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна