Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва во живо на ТВ АЛФА ќе се обрати на пошироката јавност. На негофата фејсбук страна тој го најави гостувањето во ТВ магазинот "Седмица" со почеток во 21.00 часот.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна