Денеска на фејсбук страницата на кандидатот за градоначалник на општина Делчево од редовите на СДСМ беа промовирани неколку проекти за одделни групи на граѓани, преку графички промотивни банери.

 

Погледнете во продолжение за кои проекти станува збор.

Промотивните банери се превземени од фејсбук страната на Горан Трајковски.

 

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна