Во текот на вчерашниот ден (вторник,  11.10.2017 година) во Делчево се реализираше средба меѓу членовите на НВО "КХАМ" Делчево, кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, г-дин Горан Трајковски, пратеничката на СДСМ во Македонскиот парламент г=ѓа Мира Стојчевска и Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска исто така од редовите на СДСМ, како и повеќе заинтересирани граѓани.

Средбата беше на иницијатива на НВО "КХАМ" Делчево, како што изјави Зекир Абдулов.

За целите и случувањето на средбата повеќе во изјавите на дел од учесниците во продолжение:

 

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна