Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ од Делчево ги откажа сите планирани активности во текот на денешниот ден кои беа поврзани со организацијата на големиот народен митинг кој ќе се одржи вечерва во 20.30 часот на летната сцена во центарот на Делчево.

 

Ова е статусот од фејсбук страната на УМС:

Од Изборниот штаб на кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ, Иван Соколов редуцирани се поголем дел од активностите околу организацијата на самиот митинг.

Најавениот predizboren митинг на ВМРО-ДПМНЕ ќе се одржи со почеток во 20.30 часот на достоинствен начин со редуцирани содржини и активности.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна