Утрово на фејсбук страната на кандидатот за градоначалник на општина Делчево од СДСМ со промотивни банери беа промовирани повеќе проекти од значење на жителите на селото Ѕвегор.

 Погледнете во продолжение за кои проекти станува збор.

Промотивните банери се превземени од фејсбук страната на Горан Трајковски.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна