Бев на одмор во Грција од патриотски причини. Сакав да им покажам на Грците дека на Егејско море се чуствувам свој на своето.

Миле Ѓорѓијоски

Кандидатот за градоначалник на општина Делчево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ лично ги покани сите граѓани на Делчево да присуствуваат на големиот народен митинг кој ќе се одржи во среда 11.10.2017 година со почеток во 20.30 часот на летната сцена во центарот на Делчево.

Погледнете ја неговата изјава во целост:

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна