Кандидатот за градоначалник на општина Делчево од СДСМ, Горан Трајковски на својата фејсбук страна денеска со промотивни банери промовираше проекти за населбата Втори реон во Старо Делчево.

 

Графичките прилози се превземени од фејсбук страната на Горан Трајковски.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна