Бошко Васев, успешен и угледен жител на германскиот град Бретен, кој е роден во село Бигла, Општина Делчево, упати своја видео порака на јутјуб каналот со која ја изразува својата сестрана поддршка за кандидатот за градоначалник на Деклево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Иван Соколов.

Г-динот Васев најави и неколку иницијативи за соработка доколку Иван Соколов стане градоначалник на Делчево, во интерес на граѓаните на општината и регионот.

Погледајте го видеото во продолжение:

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна