Нашето преубаво и гордо Делчево е во екот на предизборната кампања на двата ривалски политички табори на ВМРО-ДПМНЕ заедно со здружената коалиција наспроти Општинската организација на СДСМ од Делчево.

Во континуитет повеќе години назад во рамки на предизборните кампањи што ги имаат реализирано овие две политички партии, забележлива е една одлика која го издвојува Делчево пред сите други градови од регионот. А тоа е големата љубов и посветеност на организацијата на главните митинзи од страна на ВМРО-ДПМНЕ со нивните коалициони партнери.

На интернет можат да се пронајдат повеќе видеа со кои барем во дел може да се долови атмосферата на самите митинзи на оваа партија иако за да се доживее целосното чувство на еуфорија, човек само може да посака да присуствува меѓу активистите, членовите, симпатизерите но и мноштвото на партиски неопределени граѓани кои ги посетуваат митинзите кои ги организира партијата.

Во продолжение пренесуваме дел од нив.

ВИДЕО -1-

ВИДЕО -2-

 Прегледајте ја нашата галерија на фотографии од минатите години на кои може да се забележат по се карактеристиките на една народна манифестација на сплотеност и енергија за напредок.

ozio_gallery_nano
 

Она што се најавува од страна на изборниот штаб на кандидатот за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Иван Соколов за претстојниот митинг во среда на 11.10.2017 година со почеток во 20.30 часот е дека тоа ќе биде досега најсилниот и најмасовен митинг кој што бил организиран некогаш во минатото на партијата во Делчево

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна