Сегашниот и кандидат за градоначалник на општина Македонска Каменица Дарко Митевски оствари средби со членови на Здружението на пчелари и со фолклорни работници од Македонска Каменица.

На овие средби беше потврдена досегашната успешна соработка, а беа претставени и неколку нови проекти од победничката Изборна програма 2017-2021, во која е предвидена силна поддршка за невладиниот сектор и за сите чинители кои допринесуваат за развој на одделни сегменти од општествениот живот во Македонска Каменица или ја промовираат општината во државата и светот.

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна