Претворени во оружје на Боговите

Забележано е зголемено движење на оперативци на ЦИА, МИ-6 и други разузнавачки служби во Македонија.
Македонскиот народ е горд народ. Има еден негов дел што е помалку горд. Во пресрет на најавените бугарски провокации во однос на најсветиот дел од македонската историја, сакам да порачам:

Македонци не фаќајте се како слепец за стап!

Странски оперативци имаат студирано и имаат кариери изградено на нашата револуционерна илинденска епопеа. Еден македонец да има кој ќе направи било каков инцидент за време на одбележувањето на Илинден, овие мршојадци надвиснати над Македонија тоа ќе го искористат во разнебитувањето на нас самите како народ и држава.

Настаните од 27.05.2017 година во парламентот беа успешен нивен тест во таа насока. 
Не' работат како нива!
Целата колумна може да ја прочитате на блогот на авторот:
 

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна