Целта е промена на уставното имe на Република Македонија.

Одговорот на Делчевчани е пренесен преку Македонски песни, поезија, љубов и сплотеност за заедничка Македонија.

Проследете ги пораките од Делчево упатени кон целиот свет. Зошто тоа се пораки за славење на основните човечки слободи и демократски придобивки!

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна