Во рамки на вчерашниот промотивен настан организиран од страна на општина Делчево Градоначалникот Дарко Шехтански во изјавата за медиумите потенцираше дека со имплементацијата на овој проект кој што се реализира со странски донаторски пари, ќе се овозможи огромна заштеда за Буџетот на општина Делчево, од досегашните трошоци за улично осветлување, а притоа ќе се овозможи проширување на мрежата со нови сијалични места како во градот Делчево така и во сите села на територијата на општина Делчево.

Целата изјава на двата градоначалници дадена во рамки на настанот погледнете ја во продолжение

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна