Од општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ на вчерашната прес конференција му одговорија на Горан Трајковски за неговите (како што беше кажано) "дрски небулози дозирани со вистини и полувистини".

Претседателот на ОК на ВМРО-ДПМНЕ од Делчево, г-динот Драган Христов поентираше дека "Високиот степен на незнаење и непознавањето на состојбите кои се однесуваат на локалната самоуправа биле и понатаму остануваат главна препознатлива карактеристика за раководството на СДСМ во Делчево".

Во продолжение ја пренесуваме целата прес конференција на г-динот Христов:

Најчитано: Флеш- Политика

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна