Во изминатиот период во полна пареа партиските кујни земаат залет пред локалните избори како во Делчево, така и во цела Македонија.

Најчитано: Флеш- Политика

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна