Сума:

КУД „Гоце Делчев“ го распиша конкурсот за избор на брачен пар кој ќе биде носител на 11 издание на манифестацијата Пијанечко-малешевска свадба. Меѓу главните услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите и годинава е еден од младоженците да потекнува од Пијанечко-малешевскиот регион.

Летната сцена во градскиот парк во Делчево во среда 07.06.2017 година беше епицентар на едно раскошен и блескав културен настан кој подолго време ќе се памети од делчевчани.

Најчитано: Флеш- Политика

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?


Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна