Градоначалниците на општините од Источна Македонија преку петиција бараат ЗЕЛС да покрене измена на изборниот законик за поместување на локалните избори.

Целта е промена на уставното имe на Република Македонија.

Најчитано: Флеш- Политика

loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна