Секогаш актуелен и содржаен, македонскиот карикатурист на свој начин навива за нашите јунаци. 

loading...

Преку карикатура јасно ја идентификува моќта на нашата репрезентација и порачува дека со срце ќе ги победиме шпанците.

loading...