Секогаш актуелен и содржаен, македонскиот карикатурист на свој начин навива за нашите јунаци. 

loading...

Преку карикатура јасно ја идентификува моќта на нашата репрезентација и порачува дека со срце ќе ги победиме шпанците.

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна