Од авторското перо на белгискиот карикатурист Лук Дешимејкер (Luc Descheemaeker) повторно излегува нова карикатура кој третира глобална тема...

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна