Една слика многу зборови.

Ние овде имаме цела приказна пренесена низ фотографии...

 

loading...

Приказна која ќе остане да сведочи за генерациите што доаѓаат. Дека овде, во Делчево битисува народ воплотен во Бога, со светлината на Божјата промисла и ликост.

Светото Богојавление "Водици" е традиција која од памтивек го осветлува патот на овој народ кон поубавата иднина.

Бог се јави, навистина се јави, за многу години.

ozio_gallery_nano

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна