Клаус Питер е Австриски карикатурист кој живее и работи во Виена. Како академски графичар, активно се занимава со карикатура а неговото портволио на работа е особено импресивно во поглед на квалитетот и бројноста на создадените дела

 

Оваа карикатура споделена на негофиот фејсбук профил многу пластично ја илустрира ситуацијата во која се наоѓаат мнозинството Македонски граѓани во поглед на политичката и воопшто целокупната општествена состојба која е наметната.

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна