Во среда 17.01.2018 година со почеток во 12.00 (на пладне) ќе се одржи литературен портрет на авирмираната македонска сатиричарка Ленче Стоименова.

Како промотор на творештвото на авторката, ќе биде нашиот сограѓанин афористичарот Миле Ѓорѓијоски.

Настанот ќе се одржи во Порта Македонија во реализација на Националната установа Музеј на Македонската борба од Скопје..

Влезот за настанот е слободен.

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна