Томас Ромејн е француски Аниме уметник кој што живее и работи во Токио. Досега има работено на повеќе аниме серии од кои што дел се особено познати кај Аниме публиката.

Тој во неговата работилница работи заедно со неговите синови. И токму неговите синови се одговорни за идејата и создавањето на најсмешните, најморничавите и понекогаш и најбизарните карактери кои Томас ги има претворено во Аниме содржина.

Погледнете дел од нивната работа во продолжение:

асд
Извор: Инстаграм

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна