Сума:

Познатиот Македонски карикатурист Миро Георгиевски на свој сатиричен начин преку карикатура ја идентификува главната болка во Македонското политичко милје.

 

loading...

Најчитано: Флеш- Култура

loading...
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?

 


 

Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна