Во рамките на денешното издание на рубриката Балканска афоризница имаме едно поинакво претставување на нашите соработнички, жени-афористичари.

Преку илустриран во карикатура групен портрет на нивните ликови, секоја посебно се обраќа на нашата ценета публика на свој сатиричен начин.

Погледајте:


 

Најчитано: Флеш- Култура

No result.
loading...

Наши пријатели

Наша анкета

Какви се Вашите очекувања од 2018 година?
Go to top

Потребен е LIKE на нашата фејсбук страна